Annonsartikel

En helt naturlig formel som omedelbart gör sig av med spruckna hälar och förhårdnader.

image

Om du skäms när du ser torr och sprucken hud på dina fötter, så mycket att du undviker att visa upp dina fötter, så är denna smärtfria och prisvärda DIY-lösning precis vad du behöver för att få "babymjuka" fötter på bara några dagar.

Men innan jag går in på hur denna lösning fungerar och hur du kan använda den själv, är det här något du förmodligen inte vet om spruckna hälar.

Spruckna hälar kan uppstå av flera olika anledningar. Några av dem är:

Fukt och svamp - eftersom huden runt hälarna har ett relativt litet antal svettkörtlar och dessutom saknar elasticitet kan den ofta bli torr, grov och sprucken.

Öppna skor - som kan tillåta fett under hälarna att expandera i sidled och därmed öka risken för sprickor.

Tryck - när du står länge på jobbet eller hemma, vilket kan stressa huden på hälarna.

Åldrande hud - när tjock, torr och fjällande hud förlorar sin elasticitet med åldern.

Fetma - övervikt kan öka trycket på fettkudden under hälarna och därmed leda till spruckna hälar.

Genetik - om du är genetiskt anlagd för torr eller tjock hud runt hälen, vilket i sin tur kan leda till spruckna hälar.

Men av alla de orsaker som anges ovan är brist på fukt eller torr hud den största boven när det gäller spruckna hälar.

Till en början kan dessa spruckna klackar bara se ut som ett visuellt problem, men om de lämnas obehandlade kan de börja leda till smärta när du går.

I mer avancerade stadier kan dessa spruckna hälar kännas kliande, smärtsamma och även börja blöda vid tryck.

Så om du ännu inte har uppmärksammat dina spruckna klackar kan du börja göra det genom att ta hand om dina fötter på rätt sätt.

Det finns flera fotvårdsrutiner som kan hjälpa mot spruckna hälar, men de flesta av dem är antingen dyra eller smärtsamma.

Pedikyr är till exempel ett bra sätt att ta hand om dina fötter men förutom att det är tidskrävande är det också väldigt dyrt, med tanke på att du måste göra det regelbundet om du vill hålla dina fötter i toppform.

Du kan också använda pimpsten, en lätt men ändå slipande sten som används för att avlägsna torr och död hud.

Det är sant att pimpsten är ett effektivt medel mot spruckna hälar och förhårdnader, men det är också sant att om den inte används försiktigt kan den ta bort för mycket hud, orsaka blödning och öka risken för infektioner.

Om du har känslig fothud kan du inte heller använda en pimpsten eftersom du kan uppleva irritation eller smärta när du använder den.

Om du vill bli av med dina spruckna hälar och förhårdnader har vi goda nyheter för dig.

Du behöver inte ruinera en bank eller gå igenom så mycket smärta för att få en babymjuk fothud eftersom vi har en lösning som passar både din budget och din komfort.

Jag talar om Melzu fotpeelingmasker - en topprodukt (men ändå mycket prisvärd) som skalar bort den döda huden på dina fötter och avslöjar babymjuk hud under fötterna på bara några dagar.

image

Allt du behöver göra är att ta på dig maskerna, fortsätta din dag eller sova om du vill, så kommer de naturliga ingredienserna i fotmaskerna att göra jobbet åt dig.

Så här gör du.

Efter några dagar kommer den torra, grova, missfärgade fotskinnet att börja skala av sig självt och avslöja den fräscha, mjuka, väldoftande huden under fötterna.

Och det bästa är att du kan skala bort den döda huden själv, vilket samtidigt är äckligt, fascinerande och mycket tillfredsställande.

image

Så i princip kan Melzu fotpeelingmask göra detta, den:

  • Exfolierar din fothud
  • Återfuktar den (säg adjö till torr hud) - djup återfuktning
  • Tar bort spruckna hälar och förhårdnader
  • Tar hand om dålig lukt
  • Avlägsnar äcklig, dålig hud som en orm som tappar sin döda hud och tar fram en ny.

En sak som är säker är att du kommer att få mjuka, lena fötter som du gärna visar upp under sommaren såväl som under en Netflix-romantisk kväll med din partner.

Med Melzu fotpeel-masker finns det absolut inget behov av "osthyvel"-lösningar eller dyra skönhetsrutiner för att uppnå en mjuk hud på fötterna eftersom fotpeel-maskerna är rimliga, lätta att använda och lämpliga för olika hudtyper.

Så om du lever en mycket aktiv livsstil under sommaren där du ägnar dig åt utomhussporter mer regelbundet, besöker stranden ofta eller går på promenader, allt i sandaler, kan du föryngra dina trötta fötter, återfukta dem och exfoliera din fothud genom att ta på dig dessa plastskor och låta dem ge tillbaka en toppform till dina fötter.

Om du också är typen som försummar dina fötter under vintern kanske du ska tänka på den kommande sommarsäsongen, då du måste visa lite mer hud och jag är säker på att du inte vill att dina fötter ska se läderartade ut med spruckna klackar och förhårdnader.

Under sådana perioder behöver du inte gå på pedikyr, vilket känns som en alltför stor ansträngning när du har Melzu fotpeelingmasker inom räckhåll.

image

Det är bara att sätta på maskerna, ta av dem och uppleva en hälsosam, vacker fothud under lagren.

Och om du lider av fruktansvärd fotlukt hjälper Melzu-fotmaskerna till att avlägsna sådana lukter och gör att dina fötter luktar gott.

Om du har känslig fothud är Melzu-fotmasker det bästa valet för din fotvård eftersom de är smärtfria och skonsamma för alla hudtyper.

Melzu-fotmasker kan också fungera som en rolig presentidé till dina vänner där du kan få dem att skala av huden på sina fötter, vilket kan vara äckligt men också jättekul.

Denna produkt är verkligen det perfekta alternativet till andra fotrengöringslösningar eftersom den är prisvärd, säker, lätt att använda och ger resultat inom några dagar.

Så om du vill bli av med dina spruckna hälar och förhårdnader gör du rätt val genom att prova Melzu fotmasker som garanterar fina och fantastiska resultat.

50 % rabatt om du beställer nu. Skynda dig - så länge lagret räcker!

image

DET HÄR ÄR EN ANNONS OCH INTE NÅGON VERKLIG NYHETSARTIKEL, BLOGG ELLER UPPDATERING VAD GÄLLER KONSUMENTSKYDD
MARKNADSMEDDELANDE: Denna webbplats är en marknadsplats. Som sådan bör du veta att ägaren har en monetär koppling till den produkt och tjänst som annonseras på sidan. Ägaren får betalning närhelst en kvalificerad ledning hänvisas men detta är omfattningen av det.
ANNONSERING: Denna webbplats och de produkter & tjänster som hänvisas till på webbplatsen är annonserande marknadsplatser. Denna webbplats är en annons och inte en nyhetspublikation. Alla fotografier av personer som används på denna webbsida är modeller. Ägaren till denna webbsida och endast de produkter och tjänster som det hänvisas till på denna webbsida tillhandahåller endast en tjänst där konsumenter kan handla och jämföra.

Kontrollera tillgänglighet